Informació general de l’empresa

ADASOL és una empresa dedicada al tractament de superfícies metàl·liques, situada a Cornellà de Llobregat, amb una immillorable  connexió a la xarxa viaria.

 

Ocupem una superfície total de 800 m2 i unim les capacitats i esforços dun equip de  persones que composen els següents departaments: tècnic, químic, manteniment, producció, verificació i administració. Ens avala una experiència de més de vint anys dedicats a donar la millor qualitat, servei i atenció al client.

 

Disposem duna instal·lació automàtica i dinstal·lacions manuals, per oferir diferents tipus dacabats.

Níquel brillant, níquel Veloux o Mate y acabat amb Crom. Tots els acabats són dalta qualitat.

 

També disposem duna planta manual o artesanal, plantejada per a les sèries petites o peces especials que no puguin ser tractades en procés productiu normal, per les grans complexitats de les peces, així com per a realitzar acabats en Or, courejats i altres acabats tipus antic.

 

Les peces tractades són components per a la decoració, accessoris de bany, mobiliari, aixeteria sanitària, indústria cervesera, indústria frigorífica, motocicleta, “manilleria” i tiradors, peces decoratives diverses… entre molts daltres articles.

 

La protecció del medi ambient i la seguretat en el treball són també qüestions de vital importància a la nostra empresa, i en tenim una mostra en la nostra planta de Depuració dels residus galvànics i el reciclatge de laigua. Disposem de la norma ambiental al dia, així com totes les normes necesries per portar a terme la nostra activitat.

Servei, qualitat i atenció al client.

ADASOL

ADASOL S.L.

Aplicaciones de diseño del aluminio.

ADASOL S.L.

Aplicaciones de diseño del aluminio.